top of page

Tid til aktiv ferie

Vinterferien ligger lige foran os, og det er en tid, hvor mange holder ferie.

Skiferie er en aktiv ferie og det er sundt for alle sjæle.

Dog skal du huske på, ligesom ved andre motion og sports former, at kroppen har brug for at komme i træning inden sådan en ferie, hvor du skal være aktiv og bruge hele kroppen flere dage i træk.

Om du har stået på ski mange gange eller om det er din første tur, så skal kroppens forberedes. Der er selvfølgelig fordele ved at have stået på ski før, da du kan gå uden om skiskolen og alt det hårde arbejde ved at lære at stå på ski. Men det betyder ikke, at du ikke skal træne inden du tager af sted.

Kondition- og styrketræning er vigtigt inden du tager af sted, netop fordi kroppen har brug for at forberede sig på en hård uge på ski. Ved at træne inden, vil du også opleve at få mere ud af din skiferie, da skader og ømme ben ikke bliver en del af din tur – i hvert fald ikke grundet dårlig styrke og kondition.

Skulle du være uheldig og få skader og alt for ømme muskler, kan Klinik LeWel`s Fysiurgiske massør afhjælpe og løsne op i muskler og sener.
#infiltrationer #myoser #arbejdsstillinger #overbelastninger #roikroppen #sætdigselvogdinkropicentrum #sportsmassage #handicapmassage #gravidmassage #massage #brøndby #lægeeksamineretmassør #rabregistreretbehandler #fysiurgiskmassage #kliniklewel #kirkebjergtorv #skiferie #vinterferie

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle