top of page

I naturen er der gode muligheder for at træne - også fitness.


I naturen er der gode muligheder for at træne - også fitness.

Naturen kan tilbyde unikke træningsforhold. Det bløde underlag afbøder leddets belastning, og det ujævne og kuperede terræn giver en god og varieret træning af stabilitet i ben, muskelkorsettet omkring bækken og rygsøjle samt balance. Samtidig øges både kondition, muskelstyrke og udholdenhed.

https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/aktiviteter/naturfitness/

I Brøndbyskoven kan du både gå en tur og du kan kravle, klatre og svinge dig på træningsfaciliteterne. Brøndbyskoven har det hele. Du finder naturlegeplads og træningsfaciliteter på Festpladsen. Også ved Engtoftegård kan du træne i det fri, mens de mindste kan kravle, klatre og svinge sig. www.brondby.dk/Borger/KulturOgFritid/Gadeidraetsanlaeg.aspx

· Atletikbane - Her kan du løbe en tur, samt udendørs styrketræning og udstrækning - også efter mørkets frembrud frem til kl. 23.

· Multibane - Her kan du dyrke basket, fodbold, og andre streetaktiviteter.

· Parkour-anlægget 'Legeamøben' - Her kan du dyrke parkour og calisthenics.

· Skaterbane - Et forholdsvist stort skaterareal med forskellige obstacles.

· Naturlegeplads og træningsfaciliteter på Festpladsen i Brøndbyskoven – Prøv kræfter med at kravle, klatre og svinge eller få sved på panden ved træningsfaciliteterne.

· Træning og leg ved Engtoftegård ved Brøndbyskoven – Her kan du træne i det fri i grønne omgivelser i skoven. For de mindste er det muligt at kravle, klatre og svinge.

· Kløverstierne er en række gode gå- og cykelruter. I Brøndby har vi en Kløversti i Brøndbyøster og en i Brøndby Strand. Hver Kløversti består af fire ruter med hver deres længde, og er alle omgivet af en flot natur. Ruterne ligger på mellem 2,1 km og 14,6 km. www.brondby.dk/Borger/KulturOgFritid/Fritidsliv/Kloeverstier.aspx


47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle