top of page

Hvilken gavnlig effekt kan zoneterapien have for dig?Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Således bruger zoneterapeuter tryk til at sætte gang i kroppens selvhelbredende kræfter.


Jeg har ifm. min uddannelse til zoneterapeut brug for flere personer / fødder med forskellige udfordringer, som jeg kan træne på, inden jeg skal til eksamen i foråret 2022. Elevbehandlingerne foregår hos Klinik LeWel. Du kan booke tid ved at kontakte mig på mail: mail@laurazoneterapi.dk eller på tlf/sms: 53 58 27 43. Behandlingen tager 60 min og koster 350,00 kr. Det anbefales at få min. 5 behandlinger, for at få fuld udbytte af et behandlingsforløb. Du kan derfor købe et klippekort til 5 behandlinger for 1500,00 kr.


Nogle af de udfordringer hvor zoneterapien kan hjælpe: #Blærebetændelse

#Overgangsalder #hormonelleproblemer #Mavesmerte / #fordøjelsesproblemer #Hovedpine og #migræne #Luftvejsproblemer #Sportsskader, #smerter eller problemer i knogler/muskler/led #Betændelser, #infektioner og #virus #Kredsløbsproblemer #Stress


#zoneterapi #elevbehandlinger #balanceikroppen #reflekszoner #energiblokering #kliniklewel #kirkebjergtorv #brøndby