top of page

Høstfest 2022

Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at fungere godt. Og da din krop ikke selv kan danne vitaminer og mineraler, skal du have dem tilført gennem kosten.


Vitaminer og mineraler giver ikke energi som kulhydrat, protein og fedt, men mangelfuldt indtag af vitaminer og mineraler kan føre til svækkelse, give forskellige symptomer og resultere i sygdom.


Mineralerne er stoffer, der enten hjælper vitaminerne med at fungere eller er en slags byggesten i kroppen til for eksempel knogler og tænder.


Klinik LeWel har lavet et lille hæfte, som beskriver, hvordan du kan få vitaminer og mineraler gennem din kost, samt hvad de gør godt for i kroppen. Du kan hente et hæfte gratis.


#vitaminer #vitaminerogmineraler #mineraler #byggestentilkroppen #massagetilcancerpatienter #lymfedrænagemassage #lymfedrænage #ansigtsmassage #skuldersmerte #afslapning #kropsholdning #ligamentrelease #spændinger #mentalsundhed #stress #rydopiditliv #infiltrationer #myoser #roikroppen #sætdigselvogdinkropicentrum #sportsmassage #handicapmassage #gravidmassage #wellness #brøndby #lægeeksamineretmassør #rabregistreretbehandler #fysiurgiskmassage #kliniklewel #kirkebjergtorv

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle