top of page

Fysiurgisk Massage har en lang række virkningerProfessionel fysiurgisk massage er i mange tilfælde, en yderst effektiv måde at behandle forskellige lidelser i bevægeapparatet på. Det vil sige forskellige former for overbelastningsskader forårsaget af f.eks. traumer, statisk ensformigt arbejde f.eks. arbejde foran en computer, forkert/tunge løft eller sportsskader.


Som erfaren Fysiurgiske behandler er jeg i stand til at mærke ændringer i vævene, fra den ene behandling til den næste og kan dermed tilrettelægge både behandling, råd og vejledning. Fysiurgiske massage har en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger af såvel mekanisk, biologisk og fysiologisk art. Bl.a. kan nævnes følgende:


Varmeeffekt

Ved massagen opnås bl.a. en varmeeffekt.

Varmen vil give en generel afslapning af hele kroppen, men i særdeleshed specifikt i det behandlede område. Desuden vil varmen medvirke til en øget blodcirkulation i det behandlede område, og da det er blodet som er transportør af bl.a. helende næringsstoffer og borttransport af affaldsstoffer, er denne effekt meget virksom.

Dette er nødvendigt, for at medvirke til en hurtigere restitution af skadet og træt væv.


Udstrækning:

Klassisk udstrækning strækker ikke alle muskelfibre. Fysiurgisk massagen vil komplementer din egen udstrækning, ved at kunne udstrække de enkelte grupper af muskelfibre, og ikke mindst i områder med overbelastede strukturer som f.eks. myoser, bindevæv og sener.


Smidiggørelse af bindevæv

En effektiv dyb tværmassage kan nedbryde begyndende arvævsdannelse og adskille sammenklistrede strukturer forårsaget af proteinstoffer eller størknet blod.


Kredsløbsstimulering

Massagen medfører en påvirkning af kredsløbet, hvor bl.a. det autonome nervesystem stimuleres. Dette medfører bl.a. at blodårerne åbnes, hvilket medfører en større blodgennemstrømning i den behandlede legemsdel.

Ved svagt og overbelastet muskel- og bindevæv kan denne lokalt forøgede kredsløbscirkulation medvirke til en hurtigere restitution.


#roikroppen #sportsmassage #handicapmassage #massage #brøndby #rabregistreretbehandler #fysiurgiskmassage #kliniklewel #kirkebjergtorv #overbelastninger #myoser #infiltrationer

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle