top of page

Arbejdsstillinger

De fleste af os vil gerne have et langt og godt arbejdsliv, og når vi går på pension, vil vi gerne kunne nyde alderdommen uden smerter og besvær med muskler og led.

Samtidig får rigtig mange ansatte smerter og gener i muskler og led på grund af arbejdet. Ignorerer vi smerterne og arbejder videre som før, vil der med tiden opstå permanente skader, og i sidste ende kan vi få skader, som er så alvorlige, at det går ud over både arbejdsevne og livsglæde.

Smerter kan gøre det svært at sove om natten, og så dagligdags handlinger som at bære en indkøbspose, hænge vasketøj op eller køre en bil kan blive umulige at udføre.

Smerter i muskler og led er også en af de hyppigste årsager til, at vi må forlade arbejdsmarkedet i utide og må gå på førtidspension. Det er derfor vigtigt, at vi på arbejdet respekterer kroppens grænser og gør, hvad vi kan for at forebygge smerter og overbelastninger

Dette er særligt en udfordring i forbindelse med: • Håndtering af tunge byrder. • Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger - og bevægelser. • Ensidigt, belastende arbejde og manglende variation. Alle tre ting kan være belastende for kroppen, give smerter og føre til slid og sygdom i muskler og led.


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle