top of page

Lænde- ryg forløbspogram


Her er et fantastisk tilbud til jer med rygproblemer. Det er et individuelt tilrettelagt træningsprogram af to kompetente Fysiorterapeuter, som vejleder dig i at bruge din ryg mere optimalt, samt rette dig i forkert kropsholdning.

"AV, MIN RYG - FÅ HURTIG HJÆLP AF EKSPERTER 🆘❤️

Har du fået ondt i lænd eller ryg? Så har vi faktisk en god nyhed - tag det i opløbet og få gratis hjælp af rygeksperterne Ingrid og Tanja i Træningscenter Brøndby, så du ikke ender med alvorlige rygproblemer. Du skal bare have en henvisning fra din læge og tilbuddet gælder både dig, der bor i Brøndby, Albertslund og Glostrup. Træningen og behandlingen foregår i Træningscenter Brøndby."

Læs mere her

👉

#ondtiryggen #lændesmerter #lænd #ryg #rygproblemer #træning #træningscenterbrøndby #brøndby #KlinikLeWel #lægeeksamineretmassør #fysiurgiskmassage #dybdegåendemassage #kirkebjergtorv

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle