top of page

Virklighedens eventyr


Virkelighedens eventyr.

Jeg vil gerne dele lidt af min livshistorie med jer.

Efter min anden depression besluttede jeg, at der skulle ske nogle ændringer i mit liv. Jeg begyndte på en ny uddannelse som lægeeksamineret massør ved AM Massageskole, som dels var noget helt andet end jeg havde arbejdet med tidligere, samt nysgerrighed på hvor det ville bringe mig hen.

I 2008 bestod jeg eksamen, og stod nu med overvejelserne om, hvad og hvordan skulle jeg bruge uddannelsen. Jeg havde mulighed for at indrette en rum i min lejlighed til klinik, så 1/6 2008 fik jeg et CVR-nummer. Hvordan ville det mon gå?

Der var ikke nogen drejebog at følge, men ”bare” at prøve sig frem. Annonce i lokalbogen var en start, og der kom faktisk kunder. Så blev der lavet en Facebook side, for at holde reklameudgifterne lidt nede. Selvfølgelig måtter der også være en hjemmeside. Og sandelig, der kom flere kunder i mit lille foretagende.

Jeg var så privilegeret, at have et lønarbejde, som så velvilligt på, at jeg prøvede at bygge min egen forretning op. I takt med at klinikken gik bedre og bedre, fik jeg lov til at justere min timer ned.

I 2016 tog jeg endnu et spring med min lille forretning. Jeg fik muligheden for at overtage en eksisterende klinik. Det gjorde at min forretning blev fysisk synlig, som var en nødvendighed, hvis forretningen skulle vokse yderligere. I budgettet, jeg skulle lave til banken, havde jeg budgetteret med 6 måneder, som en tidsramme for at opnår det antal kunder, for at budgettet kunne holde. Det antal kunder opnåede jeg allerede efter en måned og den dag i dag holder det stadigt over mål.

Jeg kan i dag med stolthed og taknemmelighed sige, at jeg kan leve af min egen forretning uden også at have et lønarbejde ved siden af.

Jeg fortæller ikke kun dette for at prale om min forretning, men også for at sige, at uanset hvor langt nede jeg var i mine depressioner, er det muligt at komme ud på den anden side.

Tak til mit netværk, som troede på mig og støttede mig. Tak til AM Massageskole for en solid og grundig uddannelse. Tak til alle mine klienter, som inspirerer mig og viser mig tillid


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle