top of page

Øvrige massagebehandlinger

Bindevævsmassage

Øger cirkulationen af vævsvæske og forbedre dermed hudens  fugtighed og elasticitet.

Venepumpemassage

Venepumpemassage bevirker, at blodets evne til at cirkulere bliver meget bedre, da kredsløbet samt lymfesystemet stimuleres, hvorved der opnås en både psykologisk og fysisk velvære, som vil kunne forebygge mange lidelser.

Ligament Release

Ledbånd og led arbejder sammen om at give mange forskellige kropsfunktioner, fra at køre til at skrive. Ledbånd og ledsmerter er en almindelig tilstand, som kan skyldes mange forskellige skader og sygdomme.

Ledbånd er en forbindelse mellem knogler, så hvis det ikke fungerer korrekt, vil knoglerne sandsynligvis blive berørt, der kan forårsage større problemer.

Hyppige varme bade, massage og strækøvelser kan hjælpe.

Ansigtsmassage

Når du "giver slip" og tager imod massagens afslappende effekt, vil du opleve en afstressende tilstand. Giv dig selv en afslappende massage, der løsner spændinger i nakke, skuldre og ansigt.

Hver dag udsættes din hud for ydre påvirkninger, så den udtørres og ældes for tidligt. Behandleren bruger Forevers hydrating serum ved ansigtsmassagen, så huden føles ung, smidig og silkeglat efter massagen. Det anbefales derfor, at du ikke har lagt creme og makeup i ansigtet inden behandlingen.

Gravidmassage

Ved en graviditet forandre kroppen sig. Der kan forekomme væskeophobninger, kramper i benene, åreknuder, ledbåndssmerter, øm og træt lænd.

Her kan massagen lindre ømme muskler og ledbånd, samt hjælpe med at stimulere venepumpen og lymfedrænere væskeophobningen.

Klinikken tilbyder gravidmassage fra efter 12. uge og helt frem til du nedkommer.

Spædbarnsmassage

Klinikken tilbyder massage til spædbørn, som har udfordringer med kolik eller er meget urolige.

Børnemassage

Når et barn får massage, vil barnet opleve, at blive anerkendt og acceptere. Barnet vil opleve, at blive mødt på en positiv måde og oplever sig pludseligt som vigtigt og værdifuldt. Øget selvværd og livskvalitet er de umiddelbare resultater.

(Børn under 15 år skal altid følges af et myndig familiemedlem til behandlingen)

Massage til børn og unge med ADHD

ADHD er en diagnosticeret mærkat for børn og unge med koncentrationsbesvær og hyperaktivitet. Disse børn og unge bliver for det meste henvist til familieterapeuter, psykiater eller børnepsykologer. Men forskning viser faktisk, at massage også kan have en positiv virkning på ADHD. Massagen forbedre deres indlæringsevne og mindsker deres aggressive opførsel. Det er en lidt anderledes type massage, der bruges her end ved normal kropsmassage. Det er nemlig vigtigt at der tages hensyn til barnets grænser, hvorfor at massøren går stille og roligt frem. Ved brug af massage opleves der en positiv reaktion i forskellig størrelsesorden fra barn til barn.

Zoneterapeutisk Massage

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor der anvendes særlige massage- og trykteknikker primært på fødderne.

Klinikken tilbyder en 30 minutters behandling af muskelsystem og knoglesystem.

Behandlingen kan enten stå alene eller kombineres med Fysiurgisk massage.

bottom of page