top of page

Handicapmassage

Handicapmassage er et af klinikkens specialer.

 

Efter at min mor fik amputeret begge ben og den efterfølgende fysiske invaliditet, oplevede jeg, hvordan det også påvirkede psyken kraftigt. For at give min mor den bedste støtte og hjælp, kombinerede jeg min faglige viden og teknikker med anderkendende samtaler.

Denne form for massage er et supplement til din øvrige genoptræning, hvor musklerne stimuleres.

Når dine muskler og led bliver smidigere, vil du opleve:

  • Øget bevægelsesfrihed

  • Øget selvstændighed

  • Øget selvværd

  • Øget selvtillid

Ved handicapmassage tilpasses massagen efter dine fysiske muligheder. Afhængig af problemområdet der skal masseres, foregår massagen enten i din eventuelle kørestol; i en massagestol eller på en briks.

En af de udfordringer mange handicappede har, er at de føler det grænseoverskridende at være afhængige af andres hjælp i hverdagen. Dette er helt okay. Det er af stor betydning, at kemien er til stede mellem os – det er vigtigt, at du har tillid til mig som behandler og føler dig respekteret.

Har du et handicap, der gør, at du har svært ved at kommunikere verbalt, vil der måske være et behov for at kommunikere gennem en af dine nærmeste pårørende. Her gælder det også, at kemi, gensidig tillid og respekt er til stede. I samarbejde med dig og din pårørende, som kender dig godt, finder vi ud af, hvordan massagen bedst kan gøre en forskel for dig.

bottom of page