top of page

Massageolie

Behandleren bruger Earthlite nøddefri massageolie.

Earthlite's nøddefri massageolie er et allergivenligt alternativ til almindelige massageolier, som indeholder nøddeolier.

Den er blandet af fem naturlige koldpressede nøddefri olier med jojobaolie og E-vitamin, der efterlader huden blød og satinagtig. Den er fri for parabener, mineralske olier og silikone.

Indeholder:
Saflorolie - fugter og genopretter den naturlige olie balance i huden. Også brugt til at forbedre blodcirkulation og muskelafslapning.

Solsikkeolie - en naturlig anti-viral og anti-inflammatorisk olie, som hurtigt trænger ind i huden. Jojobaolie - absorberes let, og hjælper med at efterlade huden blød og glat.

Vindruekerneolie - har en blød silkeagtig konsistens uden at være fedtet. Det er en kraftig antioxidant som hjælper med at beskytte hudcellerne.

Avokadoolie - er en fed olie som blødgør huden og er fugtgivende. Den bekæmper aldringsprocessen i huden.

Vitamin E - et stærkt vitamin mod aldring og bekæmper frie radikaler (antioxidant). Det hjælper med at lindre, beskytte og regenerere tør, irriteret og ødelagt hud. Vitamin E er et naturligt konserveringsmiddel som hjælper med at øge iltoptagelsen i huden, hjælpende til en ny og sundere hudvæv.

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil. Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Tocopherol (Vitamin E), Tocopheryl (Vitamin E), PEG-40 Sorbitan Peroleate (Emulsifier)

Duftlys / røgelsespinde:

Der bliver ikke brugt nogen former for duftlys eller røgelsespinde i klinikken.

Æteriske olier:

Der bliver brugt lidt lavendelolie blandet i den nøddefrie olie ved fodbehandlinger. 

Derudover bliver der ikke benyttet nogen former for æteriske olier.

Klinik LeWel er meget opmærksom på allergier, da klinikejer Henriette selv har parfumeallergi - både hud- og luftvejsmæssigt.

bottom of page